Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Al. Farmakis is back!

Δεν είναι ανέκδοτο, είναι είδηση (!!):  
"Όσοι πίστεψαν ίσως, ότι µε την συνταξιοδότησή του από τον επαγγελµατικό χώρο, θα σταµατήσει να ασχολείται και µε τα κοινά, έκαναν λάθος και µάλιστα σηµαντικό. Ο Αλ. Φαρµάκης µε περισσότερη όρεξη από ποτέ, κυρίως όµως µε πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή του, δηλώνει έτοιµος να ανταποκριθεί σε νέες προκλήσεις και να δηλώσει ξανά «παρών» στις πολιτικές εξελίξεις. Μόνο το γεγονός, ότι συζητήθηκε ιδιαίτερα η παρουσία του στη συνέντευξη της Ντ. Μπακογιάννη πριν από µερικές ηµέρες, πείθει κάθε δύσπιστο σχετικά µε το ποιοι και πόσο τον υπολογίζουν."

Ναι λοιπόν,
ο Αλ. Φαρμάκης (που είχε προτείνει τον Αλ. Φαρμάκη για Δήμαρχο) ο οποίος ασχολείται (με μεγάλη επιτυχία μαθαίνουμε) με τα κοινά από το 1974 (περίπου 38 χρόνια) βγαίνει στη σύνταξη από την εφορία και δηλώνει ορεξάτος όσο ποτέ να γεμίσει τον ελεύθερό του χρόνο με, εκ νέου ενασχόληση με τα κοινά. Και η Ελευθερία φαίνεται να τον στηρίζει σε αυτή του την επιλογή. Και του βάζει και βαθμολογία 10 (!!) αντί να του πει να πάει να βάλει κανένα μπαξέ να τρώει καμιά ντομάτα

Α, να μην παραλείψουμε να τονίσουμε πως στο ίδιο φύλλο της εφημερίδας δημοσιεύεται ως άποψη, μία συρραφή κειμένων με τον άκρως ενδιαφέροντα τίτλο "Πτυχές από την αγιορίτικη πολιτική" του Αλέξανδρου Φαρμάκη. (Ο τίτλος έχει ένα τρανταχτό ορθογραφικό λάθος και ίσως αποτελεί το μόνο κείμενο που δεν αντιγράφτηκε.)


Δεν υπάρχουν σχόλια: